Hoe open je een chocolade snack

Chocolade personaliseren

Chocolade is een van de populairste voedingsmiddelen op aarde. En waarom is dat zo? Wat maakt het zo appetijtelijk? Zou het door de smaak komen? Of is het omdat het zo anders is dan andere snoepjes? Of zou het komen door zijn vermogen om je lichaam te voeden? Of wat dacht u van een verbazingwekkende keuze aan pralines voor fijnproevers?

Chocolade bestaat al zo’n tweeduizend jaar. Het werd voor het eerst vervaardigd in het gebied van Medië in Zuidoost-Azië. In India werd de chocolade als zo bijzonder beschouwd dat alleen rijke mensen zich chocolade konden veroorloven.

Chocolade was in het oude Griekenland algemeen bekend om zijn aantrekkingskracht op vrouwen. Hedendaagse verslagen vertellen ons dat het Perzische Rijk chocolade als een afrodisiacum beschouwde. In het jaar 15 werd cacao chemisch genoteerd als de heetste specerij ter wereld. De ancient wist zeker wat goed voor hem was!

Chocolade was voor een groot deel van zijn waarde niet alleen in de zintuigen maar ook in de buidel. In het bronzen tijdperk teelden de Sumeriërs in Mesopotamië pinda’s en olijven, natuurlijk, de eerste de vruchten en olijven en de tweede het graan. Beide produceerden voedsel voor de levenden en hielden hen in stand.

De oudste eetbare datum van nu is uit het jaar Koolstof van een paar eeuwen terug. datum van ongeveer tweeduizend jaar geleden. Dit kan redelijk vergeleken worden met de datum van cacao.

In de Bijbel wordt de datum van cacao niet in exacte jaren gegeven, noch als een zegen, noch als een vloek. Het einde van de Drooglegging in de VS was niet noodzakelijk een doodvonnis voor de drank. Mensen konden het nog steeds kopen en consumeren.

U zult het waarschijnlijk niet eens zijn met de laatste paar alinea’s als u er niet van overtuigd bent dat chocolade eetbaar is. Als u een chocoladeliefhebber bent, hoe komt u dan aan uw shot?

Hier is hoe:

Hoe open je een chocolade snack

Deze chocoladesnack kan vermomd worden zodat je hem in je tas of in je lade kunt stoppen. Dit is hoe:

– Zodra u klaar bent met het malen van de caffeine of Cracknell, scheidt u de cacaobonen in twee hoopjes. Spoel ze af en doe ze in een kom.

– Neem je eerste eetstokje en raak er de stapel cacaobonen mee aan. Voel de rauwe boon in het begin sceptisch aan. Maar als je eraan gewend raakt, zul je het steeds lekkerder gaan vinden.

– Houd de stapel bonen hoog boven de kom. Zo lijkt het alsof hij ondersteboven ligt.

– Stapel de omgekeerde cacaobonen in de kom.

– Kijk naar de bovenkant van de chocolade kom. Dit zal de bodem zijn als je klaar bent met het eten van de kom.

– Nu kun je deze truc oefenen met wat van je favoriete chocolade chips. Veel plezier!

Als je de volgorde van deze stappen hebt verknoeid, laat je het zout- en peperstrooier gewoon staan en kom je er op terug. Als tip: maak een aparte partij om schoon te maken. Het cacaopoeder kun je na gebruik opnieuw gebruiken, maar het zout niet.

Andere toepassingen voor zout- en peperstrooiers

Webish deze rommel en vervang ze door ouderwetse zout en peper vaatjes. Deze kunnen gebruikt worden voor Koperen Thee, Pindakaas Koekjes, en nog veel meer.

Zout en Peper Vintage Mode

Vintage zout- en peperstrooiers zijn leuke stukken die werden gemaakt lang voordat TV werd uitgevonden, en ze zien er nog steeds leuk uit. De twee oorspronkelijke snoepmakers waren Wilbur Scoville en Joseph Norman. Zij konden een revolutie ontketenen in de manier waarop wij eten omdat ze chemisch aan elkaar werden gebonden als een in voedsel oplosbaar mengsel. Hierdoor konden zij de kegelvorm van de smakelijke hapjes zien terwijl ze werden gegeten.

Mettertijd, en vooral met de komst van moderne kunststoffen, is de oorspronkelijke smaak van deze eenvoudige hapjes echter verloren gegaan. Je kunt echter nog steeds op verschillende manieren van de oorspronkelijke smaak genieten.

– Een van de beste manieren om van ouderwetse peper- en zoutvaatjes te genieten is ze in een vintage blikje te stoppen. Dit betekent dat u niet alleen een ton nostalgie krijgt, maar ook de tijdloze schoonheid van het snoepgoed om op terug te kijken.

– Een andere manier om het klassieker te maken is om ze zelfs aan te kleden. Niet alleen zullen u en uw kinderen genieten van de leuke ontwerpen, maar het zal een leuke en smakelijke traktatie voor iedereen om van te genieten. Of u nu een oud blikje of een nieuwe schoolblikje gebruikt, u zult veel plezier beleven aan het maken van een echt gedenkwaardig snoepje.

– Het originele snoepbakje dat de wereld kennis liet maken met peper- en zoutvaatjes was de Wilton Challenger. Daag uw kinderen uit om het boek te lezen over hoe ze dit snoepje moeten maken. U zult versteld staan van de uitdagingen die ze zullen hebben om dit klassieke snoepje te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.