Hoe kom je aan een baan in de kruideniersbranche?

Groenteboer Zeeland

Winkeliers in het hele Verenigd Koninkrijk zouden voor hun klanten hebben gezorgd door een breed scala van kruidenierswaren aan te bieden. In de gemeenschap van Utila werden Oklahoma-parels gebruikt in kleding (vooral overhemden en hoeden), terwijl anderen ervoor zorgden dat de bewoners levensmiddelen zoals ijsbergsla niet bedierven. Het was belangrijk voor de gemeenschap dat deze winkeliers hun waren het hele jaar door verkochten. Dit is nog steeds zo in veel gebieden van het VK, maar gespecialiseerde levensmiddelenwinkels, zoals een groenteboer, hebben verkopers die gespecialiseerd zijn in een bepaalde soort fruit of groente. Deze mensen kennen de smaken en trends van de Britse bevolking goed, zodat zij het winkelend publiek goed kunnen adviseren.

Als je een baan als groenteboer wilt, moet je over voldoende sterke punten beschikken. Zo moet je klanten telefonisch te woord kunnen staan, als tussenpersoon kunnen fungeren tussen het publiek en de werknemers, en klanten advies en suggesties kunnen geven. Voordat de markt haar nieuwe winkels in Glasgow lanceerde, klaagden sommige inwoners bijvoorbeeld dat de winkels bepaalde groene artikelen misten. Eén vrouw ging zelfs naar de dichtstbijzijnde groenteboer om een paar babyShadow Truffons te kopen. Andere klanten vroegen de groenteboer gewoon om hen een product te leveren dat buiten het seizoen was.

Het is logisch dat als je in de groentebranche wilt werken, je wat ervaring moet opdoen in de echte markt. Helaas is de enige manier om een baan in de levensmiddelenindustrie te krijgen, dat je onderaan begint en je zo omhoog werkt. Deze weg wordt vaak bewandeld door mensen die een carrière in de levensmiddelenindustrie nastreven, maar anderen moeten ontdekken dat werken in de levensmiddelenindustrie niet zo gemakkelijk is als op het eerste gezicht lijkt.

De eerste belangrijke hindernis die je moet nemen is te beslissen welk type baan je wilt aannemen. Er zijn schijnbaar miljoenen banen beschikbaar in de kruideniersbranche, maar je moet wel precies weten op welke je moet solliciteren. Er zijn veel belangrijke dingen om te overwegen, zoals welke uren de meeste banen vereisen en welke doorgroeimogelijkheden er zijn.

Begrijpen welke banen beschikbaar zijn, is slechts de eerste stap om een baan te vinden. De volgende stap is te beslissen of je op uur basis, vast of deeltijds wilt werken. De best betaalde werknemers in de voedingsindustrie zijn meestal per uur betaalde kruidenierbedienden en inpakkers. Andere werknemers die parttime of op uurbasis kunnen werken, zijn onder meer winkeldieven, stockkers, baggers, merchandisers, deli-medewerkers, piloten en dispatchers. De meeste van deze werknemers ontvangen een uurloon van tussen de twintig en dertig dollar per uur.

Een alleenstaande kan door een kruidenierswinkel worden aangenomen als inpakker of distributeur, met een jaarinkomen van vijfenvijftigduizend pond per jaar. Tot de voordelen voor de werknemer in deze functie behoren een bedrijfsbroek, een pet, een uniform en een bedrijfsfiets. Als een persoon ervaring heeft in de detailhandel, of enige ervaring in de kruideniersbranche, kan een werknemersfunctie vijfenvijftigduizend pond per jaar opleveren.

Naast banen in de kruidenierswinkel zijn er nog andere begeerde posities in de voedingsindustrie, waaronder:

De supermarkt is de derde belangrijkste sector in de levensmiddelenindustrie. Zoals bij elke baan geldt: hoe meer kwalificaties en vaardigheden u hebt, hoe groter uw kansen op een baan. banen in de supermarkt zijn wellicht gemakkelijker te verkrijgen voor personen die al in de levensmiddelenindustrie werkzaam zijn, zoals in kruidenierswinkels en makelarijbedrijven als voorraadhouder.

De taak van een verkoper in de kruidenierswinkel is te voldoen aan de behoeften van de klant. Het primaire doel van een kruidenierswinkel verkoper is om het geld dat wordt binnengebracht door hun klant te maximaliseren. Een kruidenierswinkel verkoper is niet alleen geïnteresseerd in de hoop dat hun klant zal hun product te kopen. Het belangrijkste doel van een verkoper is de klant ervan te overtuigen zijn product te kopen en ervoor te zorgen dat hij de winkel niet hoeft te verlaten.

Lees meer

Boerderijwinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.