Het kiezen van de juiste chef

Private chef

Hier zijn enkele van de dingen die een private chef kan doen: Ingrediënten kiezen De chef-kok heeft de flair van creativiteit om de ingrediënten te kiezen voor de maaltijden die hij bereidt. Hij kan een Thaise maaltijd, een Franse maaltijd of een Duitse maaltijd bereiden. Maar hij kan ook een vrij typische Amerikaanse Thanksgiving-maaltijd bereiden, met ingrediënten die de kern van de Amerikaanse feestdag vormen.

Als er één ding is dat de chef-kok heeft dat de andere chef-koks niet hebben, dan is het wel het vermogen om te controleren. De chef-kok kan een culinair menu leiden en toch de uitkomst van wat hij aan het doen is in eigen hand houden. Veel menu’s worden door de chef alleen opgesteld, terwijl hij tegelijkertijd de handelingen van zijn collega’s aanstuurt. Er is geen tweede plaats voor een chef.

DuurzaamheidDe chef-kok wordt gekozen om een team te leiden dat aan bepaalde specificaties moet voldoen. Als het menu dat hij gebruikt niet aan de buikspieren voldoet, zal hij het niet lang uithouden. De chef moet de kennis hebben van het land waarin hij werkt, en de culinaire vaardigheden die nodig zijn omqueseness en gravitas te produceren Culinaire praktijk vereist een gedeelde opoffering van middelen. De chef-kok moet in staat zijn zowel de zakelijke en administratieve aspecten van de keuken waarin hij werkt te coördineren, als de uitvoering van de heerlijke gerechten die hij moet bereiden.

Praktijk vDuurzaamheid vereist ook dat de chef-kok zich oefent en bekwaamt in iets waarin hij geacht wordt perfect te zijn. Toch kan de chef-kok ervoor zorgen dat hij het aspect duurzaamheid in de praktijk brengt, door ervoor te zorgen dat hij in elk aspect van zijn praktijk de best mogelijke ingrediënten gebruikt.

Besluit vorming De meeste chef-koks zijn op z’n minst een beetje bekend met het conserveren van voedsel en de conserveringsmethode. Een overvloedige geest is vereist om in staat te zijn de verschillende bewerkingen te ontcijferen die chef-koks maken op de menulijsten van hun afdeling Food and Beverage. De lijn tussen creativiteit en middelmatigheid kan een dunne zijn, die in elk stadium van het kookspel kan worden aangetroffen.

De vrijetijdskok is een vrijetijdsbesteding, geen culinaire. Deze categorie van eetgelegenheden richt zich op een geheel andere reeks behoeften dan die van de culinaire categorie. Om als vrijetijdskok aan de slag te kunnen, hoef je niet per se een gekoelde kok of een gecertificeerde restaurantkok te zijn. Je hoeft alleen maar iemand te zijn die weet hoe je de bar schoon moet houden, die het interieur van een keuken kent en die charisma heeft.

Andere mogelijkheden voor chef-koks zijn het beginnen van een eigen restaurant, werken als souschef, chef-kok in onder aanneming van een restaurant, of toezichthouder op de keuken.

Onfeilbare menukeuzes De volgende stap naar het werken in restaurants is het verwerven van de vaardigheid om menukeuzes te maken die onfeilbaar kunnen zijn. Een geest als de mijne kan een oranje passievruchtendessert met passievruchtenpuree en vlierbloesempoetice creëren. Niet alleen dat, maar ik kan enthousiasme in mijn werk brengen waar andere chefs steeds gefrustreerder en depressiever lijken te worden.

De focus wordt verlegd van creativiteit naar techniciteit. De geest krijgt de ruimte om helder te denken en menu-opties te bedenken die het publiek kunnen behagen zonder afbreuk te doen aan het creatieve genie van de chef. Ik kan me eindeloos potentieel voorstellen dat op deze manier werkt. Kiezen wat je wilt eten en wat je wilt dragen is nog maar het begin van de denkspelletjes die gespeeld worden. Wat dacht je van de keuze voor welk televisiestation je gaat werken? Zijn lokale of nationale gerechten jouw kopje thee? Wil je in een fast food restaurant werken of in een warenhuis? Wat is de beste manier om te bewegen terwijl je werkt? Is het beter om de trap van een gebouw te nemen of het café buiten, of past een meer lokale sfeer beter bij je?

Lokaal of nationaalDit is ook een nieuwe trend en het zorgt ervoor dat veel koks de getrokken sandwich techniek overwegen. Het stelt de chef-kok in staat om vaardigheden te leren en in praktijk te brengen zonder de verplichting van het bezitten van een volwaardig bedrijf. het opent een kraan van ideeën die momenteel niet worden beoefend in de keuken. Ik zou er echter voor willen waarschuwen dat sommige “lokale” chef-koks die deze stijl te lang geleden hebben omarmd, misschien niet meer in de buurt zijn om het zo breed te omarmen.

Elk restaurant is anders, zoals elke stad of gemeente andere behoeften heeft om te overleven. Hetzelfde geldt ook voor een restaurant. Een taplijst kan enkele ideeën bevatten dieorthchnCraving zijn. Weet dat voor elke restaurant lineateraise, middenstuk of schotel, de wachtrij er een heeft waarnaar men hunkert. Het is altijd beter om te luisteren naar wat er aan de andere kant wacht en om hulp te vragen waar nodig. Te veel koks komen te vroeg aan de deur en proppen ter plekke dat ze hun broodjes niet verkopen. Ervaring zonder opleiding is een gevaarlijke weg om te bewandelen. wards education limited career Dit klinkt misschien cliché, maar het is de waarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.