Het barbecue succes

BBQ catering

Koken op de BBQ is niet zomaar koken, het is een ervaring. Veel mensen zijn zich niet bewust van de kenmerken van een grote chef-kok. In feite wordt de chef-kok, behalve als een goede kok, beschouwd als een culturele iconoclast, een ondernemer en een publieke intellectueel. Hoewel hij door de pers en andere media wordt gepromoot als innovatief en baanbrekend, gaat zijn invloed veel verder dan dat. Zijn invloed reikt tot diep in de familiekrochten van Amerika.

Ook al is hij misschien niet zo bekend als andere chef-koks, zijn invloed is in de hele branche voelbaar. Als je bedenkt dat zijn voorgerechten slechts $ 5-7 kosten (hoewel zijn ala carte menu $ 23-26 kost), begin je je de ernst van zijn invloed op de industrie te realiseren. Elk restaurant en thuisvoedingsbedrijf zou zich bewust moeten zijn van deze man. privateskids.com Bobby Flay Bobby Flay, een van de grote kinderen en restauranthouders aller tijden, heeft een aanzienlijke invloed gehad op de industrie. Hij opende Bobby Flay’s  in St. Louis in 1963 en hij bleef de rest van zijn leven het populaire gezicht van de familiehonden. Toen hij in 2006 overleed, was de industrie verbijsterd door deze plotse en onverwachte genialiteit. Ze wisten dat als ze het hem gewoon zouden laten doen… wel…

blijkt dat ze gelijk hadden. Met een bedrijfsmodel gebaseerd op gezond en snel eten, begon Bobby Flay langzaam aan zijn imperium. De volledige impact van de maaltijden die hij creëerde is misschien niet bekend bij veel Amerikanen, maar de effecten zijn maar al te duidelijk. De man heeft de krachten van de traditionele voedingsindustrie verstoord, en heeft dat herhaaldelijk gedaan sinds hij een kind was.

Via zijn stichting heeft hij kinderen uitstekende onderwijservaringen bezorgd en maaltijden bereid die…. lekker zijn. De Flip Flop Shop Flip Flop Shop is een ander favoriet restaurant voor kinderen. Hier kunnen kinderen winkeltje spelen, het museum bezoeken, de dieren aaien en zelfs de chef zien koken voor de open haard. Dit is niet alleen een familiewinkel, het is ook een traktatie voor de ogen, met felle kleuren en interessante thema’s. Het restaurant is gevestigd in het Depot Shopping Center in Holica, Minnesota.De Jerk Pork Sandwich

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af, hoe zit het met de sandwich met varkensvlees en hoe wordt die gemaakt? Het antwoord is, nou, de broodje varkensvlees wordt met de hand gemaakt. Zoals het geval is met de meeste van Bobby Flay’s aanbiedingen, wordt de Jerk Pork sandwich gemaakt van vers gesneden varkensvlees bereid op een grill. Vervolgens wordt het varkensvlees opgemaakt met het traditionele zout, peper, ham en uien.Het geheim van het succes van de sandwich is de Jerk-kruiding. Dit is eigenlijk een marinade  die over het varkensvlees wordt gegoten voordat het wordt gebakken. De marinade brengt het varkenshaasje op smaak op een manier die bij een typische sandwich met varkensvlees ontbreekt. Het eindresultaat is een mals stuk vlees dat zout, zoet en kruidig is. Als u al eens een traditionele sandwich met varkensvlees hebt geprobeerd, weet u hoe mals en vochtig de binnenkant van de sandwich is. Dat is een direct gevolg van de Jerk-kruiding.

Beroemde chef Als chef-kok heeft Bobby Flay er een handje van gehad om te voorkomen dat voedsel in de keuken bederft. Hij heeft jaren besteed aan het perfectioneren en perfectioneren van een speciaal gerecht genaamd Mumbasherdel, een variatie op een traditioneel spaghettigerecht. Hij heeft ook spaghetti met gehaktballetjes, bananenpudding, carbonara en minestrone klaargemaakt.

Bobby Flay is een gedecoreerde chef-kok en heeft vele prijzen in de industrie ontvangen. Hij is misschien wel het meest bekend om zijn royale gebruik van specerijen in zijn gerechten. Bobby Flay zei ooit: “Mijn lieve oude moeder zou gestorven zijn als een eenzame oude dame… Ze at veel en ze at goed.” Volgens een recente opiniepeiling van een lokaal TV-station in St. Louis, Missouri, is de pizza Bobby Flay het populairste gerecht dat in St. Louis wordt bereid. Louis is een stad die bekend staat om zijn pikante Italiaanse gerechten, en het lijkt erop dat de pizza Bobby Flay een belangrijke factor is in de unieke pizzacultuur van de stad.

De pizza lijkt zich over het hele land te hebben verspreid, van west naar oost door verschillende staten. Aangezien St. Louis een stad van formaat is, is hun pizza een van de bekendste van het hele land. Hun pizzatraditie heeft een nationale favoriet gecreëerd die niet over het hoofd kan worden gezien. Enkele van de meest populaire pizza-vakanties zijn: olingamañoyear:atesDe oorsprong van de dadel kan worden teruggevoerd op theracteurs van Napels, Italiëiliensamandantifas, en maïsmeel dat in de pizza terechtkwam als kolen en als brandstof. Het idee van het bakken was geboren. De na de uitvinding van de oven, de instelling van de tijd, de wijze van bakken waspizza margherrenchefornamentale.

Lees meer

Catering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.